Om Hot Chili

Restaurang Hot Chili öppnade 2006 och ligger i centrala Hudiksvall och är nära kommunikationer som tåg och buss. Är du på resande fot så kan du beställa maten hos oss, ha den färdig på några minuter och ta den med dig.

Maten på Hot Chili innehåller generöst med färska grönsaker och vi använder ren rapsolja vid stekning. Våra rätter är både nyttiga och de flesta är fettsnåla.

Hot Chilis mat är full av spännande kryddor och ingredienser som samverkar till lagom kryddstyrka, god smak och hälsosamma effekter för kroppen. Ingefära, vitlök och chili ger både smak, styrka och energi. De kompletteras av traditionella asiatiska smaksättare som soja, fisksås och ostronsås.

All vår mat lagas först när du har beställt den, vilket gör att den alltid är garanterat fräsch. Det ger dig också möjlighet att själv välja styrka på maten, från mild till extra stark. Valet är ditt!

Hos oss på Hot Chili kan du även beställa catering till fester, middagar eller större sällskap. Låt oss fixa maten, medan du kopplar av och tar hand om dina gäster. Självklart kör vi ut maten till festlokalen om du så önskar. Hör gärna av dig till oss så kommer vi med ett förslag på en festmeny och ett upplägg som passar just dina förutsättningar.Några rekommendationer från Gäster:

Pia Ljungberg Fd Juka
Otrolig god mat och mycket får man för pengarna enligt mitt tycke :)

Karin Berglöf-Danielsson
Alltid god mat o härlig service hos Hot Chili

Mikael Ulfstedt
Fantastiskt god mat, gillar man asiatisk mat och är i Hudiksvall så är det här man ska äta!

Stefan Norin
Godaste maten och trevligaste personalen i den här delen av världen :)

Janne Krantz, Hot Chili stammis, Hans nya favorit är
Meny nr 37: Wokad kycklingfilé med cocosmjölk, ananas & chili(Stark smak)

Restaurang Hot Chili bilder

Restaurang Hot Chili

Hamngatan 5

Öppettider

Tel: 0650-757 50

Mån - Tis

11:00 - 20:00

Ons - Fre

11:00 - 22:00

Lördag

12:00 - 22:00

Söndag

12:00 - 20:00

Restaurang Hot Chili i Hudiksvall serverar vällagad thaimat och kinamat. Alla rätter lagas efter beställning av fräscha råvaror. Hot Chili erbjuder också take-away och catering för större och mindre sällskap, för till exempel kalas, bröllop och företagsevent.

MADE BY ohappa